De beste combinatie tussen koffie en koffiemachine

Een goeie kop koffie is voor veel mensen van levensbelang op het werk. Maar behalve uzelf en uw collega’s, wilt u ook uw klanten of bezoekers een lekkere kop koffie kunnen aanbieden. ProFood biedt een ruime keuze uit verschillende soorten koffie en koffiemachines en zoekt op basis van uw smaak en wensen naar de ideale combinatie. Zowel voor plaatsing in openbare publieksruimtes als in bedrijfskantines, kunnen wij gedegen advies geven over welke machine(s) en welke soort koffie voor u de beste keuze is.
ProFood levert graag Full service als het om koffie gaat. Wij regelen voor u de aankoop van de machine, installeren deze op de locatie en leveren hem volledig gebruiksklaar op. Ook het bijvullen, schoonmaken en onderhouden van de machine wordt door ons geregeld en uiteraard lossen we eventuele storingen snel op. In de meeste gevallen dezelfde dag!


ProFood-doekbeeld

De juiste machine

ProFood is dealer van Animo koffieautomaten. Animo is een Nederlandse fabrikant die al sinds 1950 bestaat en over de hele wereld professionele koffieautomaten levert. De machines zijn niet alleen fraai om te zien maar zijn ook zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker. Alle machines kunnen worden voorzien van een betalingsunit (muntinworp) maar zijn uiteraard ook met vrije uitgifte verkrijgbaar.
Ons dealerschap is overigens slechts een teken dat wij veel vertrouwen hebben in deze machines. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen ook elk ander merk koffiemachine leveren als dat uw wens is of als dat in uw situatie een betere keuze zou zijn.
Heeft u alleen behoefte aan koffie en heet water? Of wilt u bijvoorbeeld ook een heerlijke cappuccino, espresso of koffie verkeerd kunnen aanbieden? ProFood levert machines met verschillende mogelijkheden en opties. Uw wensen zijn dus leidend als het gaat om de keuze van de machine.

De juiste koffie

Ook op het gebied van koffie is ProFood niet gebonden aan een bepaald merk. Ons huismerk is Bruijns Koffie, een unieke kwaliteitskoffie gecertificeerd met het duurzaamheids certificaat Rainforest Alliance. Perfecte koffie met een rijke en karaktervolle smaak. Maar heeft u voorkeur voor een ander merk, dan is dat geen enkel probleem. Smaken verschillen tenslotte, zeker als het om goeie koffie gaat!

Bonen, gemalen of vriesdroog

Er zijn verschillende methodes waarop koffiemachines een vers kopje koffie kunnen zetten. De keuze uit deze methodes wordt mede bepaald door de gewenste capaciteit, de snelheid, de smaak en de kosten per kopje. ProFood levert machines in elk van deze segmenten. De keuze is aan u.

Keuzes, keuzes, keuzes…

U ziet, er valt veel te kiezen bij ProFood. Omdat wij ervan uitgaan dat niemand hetzelfde is en dat smaken daadwerkelijk verschillen. ProFood levert graag maatwerk. Precies de juiste combinatie van machines, producten en diensten, die aansluiten bij de behoefte van de klant. Dat maakt het verschil! Wilt u meer weten over wat ProFood voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

GIGA X9c Professional

Wij overtuigen u graag van onze producten en service

Vraag direct online, binnen 2 minuten, gemakkelijk en snel een proefplaatsing aan

Direct aanvragen