ProFood is specialist in het plaatsen en beheren van vendingmachines. Zowel voor gekoelde dranken als voor lekkere tussendoortjes. Naast de bekende machines met spiraaluitgifte leveren we ook gekoelde carrouselmachines waarin bijvoorbeeld verse broodjes en fruit kunnen worden aangeboden.

Voor de inhoud van de vendingmachines bieden we een ruim assortiment aan producten waaruit we samen met u een uitgebalanceerde keuze kunnen maken. Oók als het gaat om het aanbod verantwoorde en gezonde snacks en dranken op basis van het handvest ‘Gezonder voedingsaanbod op scholen’. In plaats van reguliere chips en candybars hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten gedroogd fruitchips, notenmix, muesli- en yoghurtrepen, crackers, etc.

Ook gezonde producten zoals vers belegde broodjes, fruit(salades) en zuivelproducten kunnen in een vendingmachine worden aangeboden. Als het gaat om verantwoord vullen van de drankenautomaten, zorgen wij ervoor dat er naast de bekende frisdranken vooral ook veel bronwater, lightproducten en sappen in zicht zijn.

_J3U7460wit

Full service, zonder kosten

ProFood levert ‘Full service vending’, wat betekent dat u zelf geen investeringen hoeft te doen. Wij plaatsen en vullen de automaten op exploitatiebasis. Onze medewerkers beheren de automaten en zijn verantwoordelijk voor het operationeel houden van de machines. Eventuele storingen worden door ons in de meeste gevallen nog dezelfde dag nog opgelost. Full service vending is bij voldoende afname van consumpties geheel kosteloos.

Duurzaam

ProFood heeft oog voor het milieu én voor uw portemonnee. Wij leveren uitsluitend automaten met een zeer laag energie verbruik. Door toepassing van de modernste technieken zijn de koelsystemen de laatste jaren veel zuiniger geworden en voor de verlichting van de machines wordt uitsluitend nog LED-verlichting gebruikt.

Onze machines

ProFood kan diverse soorten en maten vendingmachines leveren. In veel gevallen zal er gekozen worden uit een combinatie van verschillende machines op basis van capaciteit, afnameverwachting en gewenst assortiment. Uiteraard zal ProFood u daar een gedegen advies in geven. In een later stadium is het machinepark natuurlijk altijd aan te passen aan een eventueel veranderde behoefte.

 

Wij overtuigen u graag van onze producten en service

Vraag direct online, binnen 2 minuten, gemakkelijk en snel een proefplaatsing aan

Direct aanvragen