ProFood kan de totale catering van uw schoolkantine voor u verzorgen. We leveren daarbij geen standaardpakketten maar bespreken samen met u wat de wensen zijn en hoe een uitgebalanceerd en compleet assortiment kan worden samengesteld. Op basis van het handvest ‘Gezonder voedingsaanbod op scholen’ kunnen we daarbij streven naar de juiste balans (75-25%) tussen ‘verantwoorde’ en ‘iets minder verantwoorde’ producten.

Elke dag bereiden en verkopen onze cateringmedewerkers een vers assortiment van broodjes, tussendoortjes, fruit en dranken. We werken per school met een klein team, dus de leerlingen raken snel bekend met onze medewerkers en andersom. Door een prettige sfeer te creëren en lekker, verantwoord eten en drinken aan te bieden, verkleinen we de kans dat leerlingen het buiten de deur gaan zoeken. Bovendien kunnen we de kinderen met de juiste informatie bewuster maken van wat ze eten en waarom. De schoolcatering kan in overleg ook worden aangeboden in de personeelskamer of tijdens open dagen, symposia, sportdagen en andere activiteiten op school.

Broodjes van de schoolcatering

ProFood biedt meer

ProFood zorgt voor de volledige inrichting van de keuken. De apparatuur voor koeling en bereiding van verse producten, afbakovens, warmhoudkasten, etc. Daarnaast kunnen we op verzoek ook zorgen voor een sfeervolle inrichting of aankleding van de counter en uiteraard een goede presentatie van de versproducten.

We presenteren ons naar de leerlingen via aansprekende posters, prijslijsten en informatie over de producten. Onze medewerkers zien er altijd netjes en verzorgd uit en zijn herkenbaar aan onze bedrijfskleding. Klantvriendelijkheid is natuurlijk heel belangrijk, maar ook kennis van de vereiste hygiëne (HACCP) en voedselveiligheid staan bij onze medewerkers hoog in het vaandel.

Als u met ProFood kiest voor de combinatie van catering, vendingmachines en de koffievoorziening op uw school, hoeft u zich helemaal nergens meer druk over te maken. Alles goed geregeld en één vaste contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt.

Wilt u meer weten over wat ProFood voor uw school kan betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Catering scholen

Wij overtuigen u graag van onze producten en service

Vraag direct online, binnen 2 minuten, gemakkelijk en snel een proefplaatsing aan

Direct aanvragen