ProFood is specialist in het plaatsen en beheren van vendingmachines bij bedrijven. Zowel voor gekoelde dranken als voor lekkere tussendoortjes, snoep en snacks. Naast frisdrankautomaten en de bekende machines met spiraaluitgifte, leveren we ook gekoelde carrouselmachines waarin bijvoorbeeld verse broodjes en fruit kunnen worden aangeboden.

Voor de inhoud van de vendingmachines bieden we een ruim assortiment aan producten waaruit we samen met u een uitgebalanceerde keuze kunnen maken. Uiteraard alle soorten frisdrank, snoep, candybars, chips en andere tussendoortjes. Maar we leveren desgewenst ook gezonde alternatieven als sappen, bronwater, zakjes gedroogd fruitchips, notenmix, muesli- en yoghurtrepen, crackers, etc. Ook gezonde producten zoals vers belegde broodjes, fruit(salades) en zuivelproducten kunnen in een vendingmachine worden aangeboden. Door het aanbieden van gezonde alternatieven kunt u zich positief onderscheiden, zowel naar uw medewerkers als naar bezoeker en klanten.

snoepautomaat
machines

 

Full service, zonder kosten

ProFood levert ‘Full service vending’, wat betekent dat u zelf geen investeringen hoeft te doen. Wij plaatsen en vullen de automaten op exploitatiebasis. Onze medewerkers beheren de automaten en zijn verantwoordelijk voor het operationeel houden van de machines. Eventuele storingen worden door ons in de meeste gevallen nog dezelfde dag nog opgelost. Full service vending is bij voldoende afname van consumpties geheel kosteloos.

Duurzaam

ProFood heeft oog voor het milieu én voor uw portemonaie. Wij leveren uitsluitend automaten met een zeer laag energie verbruik. Door toepassing van de modernste technieken zijn de koelsystemen de laatste jaren veel zuiniger geworden en voor de verlichting van de machines wordt uitsluitend nog LED-verlichting gebruikt.

Onze machines

ProFood kan diverse soorten en maten vendingmachines leveren. In veel gevallen zal er gekozen worden uit een combinatie van verschillende machines op basis van capaciteit, afnameverwachting en gewenst assortiment. Uiteraard zal ProFood u daar een gedegen advies in geven. In een later stadium is het machinepark natuurlijk altijd aan te passen aan een eventueel veranderde behoefte.

Wij overtuigen u graag van onze producten en service

Vraag direct online, binnen 2 minuten, gemakkelijk en snel een proefplaatsing aan

Direct aanvragen