De beste combinatie tussen koffie en koffiemachine

Een goede kop koffie is voor veel mensen van levensbelang op het werk. ProFood biedt een ruime keuze uit verschillende soorten koffie en koffiemachines en zoekt op basis van uw smaak en wensen naar de ideale combinatie. Zowel voor plaatsing in de kantine (met betalingsunit) als in bijvoorbeeld de personeelskamer, kunnen wij advies geven over welke machine(s) en welke soort koffie voor u de beste keuze is.
ProFood levert graag Full service als het om koffie gaat. Wij regelen voor u de aankoop van de machine, installeren deze op de locatie en leveren hem volledig gebruiksklaar op. Ook het bijvullen, schoonmaken en onderhouden van de machine wordt door ons geregeld en uiteraard lossen we eventuele storingen snel op. In de meeste gevallen dezelfde dag!

Animo koffieautomaten

De juiste machine

ProFood is dealer van Animo koffieautomaten. Animo is een Nederlandse fabrikant die al sinds 1950 bestaat en over de hele wereld professionele koffieautomaten levert. De machines zijn niet alleen fraai om te zien maar zijn ook zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker.
Ons dealerschap is overigens slechts een teken dat wij veel vertrouwen hebben in deze machines. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen ook elk ander merk koffiemachine leveren als dat uw wens is of als dat in uw situatie een betere keuze zou zijn.

Heeft u alleen behoefte aan koffie en heet water? Of wilt u ook een heerlijke cappuccino, espresso of koffie verkeerd kunnen maken? ProFood levert machines met verschillende mogelijkheden en opties. Uw wensen zijn dus leidend als het gaat om de keuze van de machine.

De juiste koffie

Ook op het gebied van koffie is ProFood niet gebonden aan een bepaald merk. Ons huismerk is Bruijns Koffie, een unieke kwaliteitskoffie gecertificeerd met het Rainforest Alliance keurmerk. Perfecte koffie met een rijke en karaktervolle smaak. Maar heeft u voorkeur voor een ander merk, dan is dat geen enkel probleem. Smaken verschillen tenslotte, zeker als het om goeie koffie gaat!

Bonen, gemalen of vriesdroog

Er zijn verschillende methodes waarop koffiemachines een vers kopje koffie kunnen zetten. De keuze uit deze methodes wordt mede bepaald door de gewenste capaciteit, de snelheid, de smaak en de kosten per kopje. ProFood levert machines in elk van deze segmenten. De keuze is aan u.

Vers gemalen koffiebonen

Voor velen het ultieme kopje koffie of cappuccino, gezet van verse koffiebonen. De bonen worden in de koffieautomaat gemalen en met de juiste waterdruk wordt een kopje gezet. Deze koffie komt met een heerlijke crèmelaag. Verser kunt u uw koffie niet krijgen!

Fresh Brew

Dit lijkt het meest op de filterkoffie die we van huis uit kennen. Deze koffie is op een snelle, intensieve manier gebrand en speciaal geschikt voor gebruik in professionele machines. Het voordeel van Fresh Brew is de snelle zetmethode. De juiste hoeveelheid gemalen koffie wordt op een filter gelegd en met heet water door het filter geperst. Een heerlijk kopje koffie!

Vriesdroogkoffie

Bij de vervaardiging van vriesdroogkoffie begint men met een grote hoeveelheid sterke koffie. Deze wordt vervolgens gevriesdroogd en verwerkt tot fijne korrels. De korrels worden in de koffieautomaat weer opgelost in heet water. Zo ontstaat in korte tijd een heerlijk kopje koffie of cappuccino. Vroeger had vriesdroogkoffie misschien een slechte naam, vandaag de dag is de kwaliteit en smaak uitstekend te noemen!

Keuzes, keuzes, keuzes…

U ziet, er valt veel te kiezen bij ProFood. Omdat wij ervan uitgaan dat niemand hetzelfde is en dat smaken daadwerkelijk verschillen. ProFood levert graag maatwerk. Precies de juiste combinatie van machines, producten en diensten, die aansluiten bij de behoefte van de klant. Dat maakt het verschil! Wilt u meer weten over wat ProFood voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Koffiemachine

Wij overtuigen u graag van onze producten en service

Vraag direct online, binnen 2 minuten, gemakkelijk en snel een proefplaatsing aan

Direct aanvragen