Storing? Bel 0229 – 269 599

ProFood heeft elke dag meerdere medewerkers onderweg in Noord-Holland. Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen in een koffiemachine of vendingautomaat, dan zijn we altijd snel ter plaatse om deze op te lossen. In de meeste gevallen nog dezelfde dag!!

Full service bij koffiemachines

Wij plaatsen geen gratis machines om die vervolgens te vullen met te dure koffie van een merk waar u verplicht aan vast zit. Bij ProFood heeft u volledige keuzevrijheid en flexibiliteit doordat u zelf investeert in de machine van uw keuze. Wij regelen wel voor u de aankoop van de automaat, installeren deze op de locatie en leveren hem volledig gebruiksklaar op. Ook het bijvullen, schoonmaken en onderhouden van de machine wordt door ons geregeld en uiteraard lossen we eventuele storingen snel op.

Full service vending

Full service vending is de meest gebruikelijke contractvorm bij de plaatsing van vendingmachines. Het voordeel van full service vending is dat u geen investeringen hoeft te doen: Profood plaatst en vult de automaten op exploitatiebasis voor u. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud en worden eventuele storingen gratis door onze technische dienst verholpen. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de automaten!

Catering op scholen

Profood biedt ondersteuning bij het concept van ‘de gezonde school’ en is graag bereid om samen met u een succesvolle catering in uw schoolkantine te ontwikkelen. Wij zorgen voor een gevarieerd assortiment, richten de keuken in met de benodigde apparatuur en bemannen uw kantine met onze catering medewerkers. ProFood verzorgt en regelt alles zelf, de school heeft er niets anders dan het gemak van!

Wij overtuigen u graag van onze producten en service

Vraag direct online, binnen 2 minuten, gemakkelijk en snel een proefplaatsing aan

Direct aanvragen